Over Henk

Hallo! De meeste mensen kennen mij als eigenaar van de restaurants Florent en Blauw Amsterdam en Utrecht. En misschien ook wel van HENK. Hospitality Management BV.

Restaurant Blauw Amsterdam en Utrecht bestaan sinds 2005. In 2013 nam ik de twee vestigingen over. Om ze vervolgens weer mooi winstgevend te maken. In 2017 nam ik ook restaurant Florent in Utrecht over.

Bij Blauw serveren we -met een team van mensen die staan voor Indonesië en gastvrijheid- gasten van over de hele wereld traditioneel Indonesische gerechten en rijsttafels met een hedendaagse touch in een moderne setting.

Florent is de expressie van onze liefde voor de Franse bistro, met gerechten die hoog op smaak en een tikje eigenwijs zijn. Want met gepast respect voor de Franse klassiekers, vinden we het leuk om te prikkelen met bistronomische eigenzinnigheden. Dat noemen we bistronomie met bravoure!

Met HENK. Hospitality Management BV zet ik mijn opgedane kennis en ervaring in voor exploitatie, advies en consultancy in hospitality management.

En dit blog? Die is er vooral voor jou, in de hoop dat je wat wijzer van wordt. Als mede horecaondernemer, liefhebber van gastronomie of gewoon om met mee te genieten van de eigenaardigheden van de horeca.

Henk van Hees
Henk van Hees beeldmerk

Copyright © 2024 HENK, Hospitality Management B.V.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.